You are currently viewing Ez egy workshop az apró személyes tárgyakról?

Ez egy workshop az apró személyes tárgyakról?

Itt az alkalom, hogy rátalálj egy megfelelő darabra! Gyere el, a workshopomra és közösen elkészítjük!

Apró személyes tárgyak kapcsán különös viszony alakul ki egy egyedi tárgy és készítője között, amit most itt megtapasztalhatsz. Saját szándékodnak, stílusodnak megfelelően fejezhetsz be egy kaspot és egy fűszertartót.

A hétköznapjaink alkalmával, amikor csak a napi rutin mentén haladunk, oly sokat tud jelenteni, ha jó kedvűen végezhetjük a dolgunkat. Örömet okoz, ha például egy szép fűszertartóból vehetjük a sót a rántottánkhoz. Minden egyszerű és szokásos, de alakíthatjuk úgy, hogy örümünket leljük menne.

Workshopunk helyszíne:

Táncsics Mihály Művelősésiház

Soroksár, Grassalkovich út 122-124

Itt tudsz jelentkezni!

Gondoltad volna, hogy egy kidobásra szánt csomagolóanyag formájában is meg lehet látni a szépet? Most sokat beszélünk az újrahasznosításról, a környezettugatosságról.

Nem szabad, megunnunk ezeket a fogalmakat, mert ez a jövőnk szempontjából meghatározó. Ezért fontosak az olyan programok, amik lehetőséget nyújtanak arra, hogy jól érezzük magunkat. Hasznos célok mentén hozzunk létre olyan tárgyakat, ami szépek is hasznosak is és közben egy hulladéknak szánt dolgot újmódon tudunk még fölhasználni!

Várlak szeretettel:

Ha kíváncsi vagy rá, hogy egy apró tárgy hogyan tud barátságos hangulatot varázsolni. Ha érdekel a tárgyformálás, és ha szeretsz kézműveskedni. Itt találhatsz még további ötleteket.

Itt tudsz jelentkezni!

A választható technikák:

  • festés– ecsettel, szivaccsal, stencillel, vagy megegyezés szerint előre egyeztetett tecnikával, akrilfestékkel
  • ragasztás-diszzsinórral,ragasztópisztollyal
  • szabad díszítés-lakkfilccel, ecsettel,

A Beton workshop helyszíne:

Táncsics Mihály Művelődési Grassalkovich út,122-124, Soroksár, Budapest, 1238

A workshop leírása:

  • Nyersre elkészített beton tárgyakkal várlak, ami 1 db kaspó és egy db fedeles fűszertartó (kb. 7x7cm befoglaló méretűek)
  • A szükséges kötési idő miatt én készítem el az alapformát, amit együtt kidíszítünk. Készítek próba felületet, hogy csökkentsük a megvalósuláskor előforduló kockázatot.
  •  Biztosítom az eszközöket, ecsetet, festéket, díszítő zsinórt, maszkoló szalagot, ragasztót, stencilt. Ha a fotón szereplő színektől, anyagoktól eltérő dologra, színre vágysz, azt Messengeren beszéljük meg!
  • A foglalkozás díja 4500 Ft

Itt is tudsz jelentkezni!

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?