A személyre szabott lakberendezés

„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne” Tamási Áron

Ha az alábbi kérdések napi rendszerességgel fölmerülnek bennetek az otthonotokkal kapcsolatban, akkor figyelmetekbe ajánlom az alábbi tervezési ajánlatomat!

sötét?

Télen-nyáron egyaránt fontosak a fényviszonyok körülöttünk. Akár egy hangulatos családi vacsorához , akár az otthoni munkánkhoz, biztosítanunk kell a megfelelő fényviszonyokat.

Unod?

Az elmúlt időszak megtanított minket arra, ha kevesebb esemény tagolja a mindennapjainkat, érdemes a lakókörnyezetünkön kis változtatásokkal segíteni ezen. Jól jöhet egy kis mozgalmasság!!

Zavar?

Lehet, hogy időnként ingerültebbek vagyunk egymással a kelleténél, mert nem tudunk kimozdulni, vagy társaságba menni. Ilyenkor jó, ha félre tudunk vonulni az otthonunkban, kicsit feltöltődni.

Zsúfolt?

Fontos a rendezett otthoni összkép. Ha időnk engedi, újra gondolhatjuk környezetünk egy-egy részletét.

Hova tegyem?

Tudom, hogy szokatlan megközelítés, de a tárolóbútorok méretének és helyének meghatározása jelentősen befolyásolja a lakásunk összképét.

Harmonikus?

Nehezen meghatározható, de mégis a legerőteljesebb hatású benyomás. Az összes előző szempont rendszer összessége, vagyis a legfontosab.

Interior Design

RAPID LAKBERENDEZÉS

Előfordulhat, hogy csak a lakásunk egyik részletét szeretnénk újragondolni. Feladattól, vagy a helyzettől függően helyszíni felmérést vagy zoomos konzultációt követően, egy-egy lakásrészletre való javaslattétel. Igény szerinti tanácsadás szóban, írásban vagy rajzban.

Hálószoba részlet
Hálószoba részlet Design: Kiss Júlia Foto: Urbán Dóra

A naprakész

KISS JÚLIA belsőépítész

Belsőépítészként igyekszem együttgondolkodni a megrendelőkkel és az ideális megoldáshoz eljutni a lakás kialakításában. Fontosnak tartom, hogy az egyéni igények figyelembe vételével személyre szabott legyen a végeredmény

Tanult szakmámon kívül gyakorló háziaszzony is vagyok. Ismerem a napi rutinok nehézségeit és azoknak a berendezésre vetített megoldásait. Tudom, hogy a harmonikus magánélet egyik oszlopa a tudatosan felépített lakókörnyezetünk.

rapid lakberendezés

RAPID CSOMAG

Ha csak az alaprajzi elrendezésben akadtál el, mert a család összetétele megváltozott, érdemes szakember segítségét igénybe venni. Lehetnek nehézségek, de kellő hozzáértéssel ki lehet hozni a legtöbbet a helyzetből. Ilyenkor személyre szabottan állapodunk meg a díjazásról a ráfordított idő alapján. A további részleteket itt tudod megnézni.

A célunk

Az általunk tervezett otthonokba öröm megérkezni. Akik benne laknak , azok jól érzik magukat és a saját életüket tudják élni benne.

A küldetésünk

Tudatossá tenni az emberekben illetve a családokban a a személyes igények megvalósítását a lakás berendezése kapcsán.

A fentarthatóságról

Előnyben részesítjük tervezéskor a természetes anyagokat és a körültekintő gondolkodásmóddal kerüljük a pazarlást.

Gontolataink az egészségről jólétről

Megfelelően kialakított otthonban tudjuk szolgálni az egészséges életünket. Ennek a célnak a hangulati elmei és a műszaki keretei egyaránt fontosak.

Személyes üzenetünk és filozófiánk

Épített környezetünk és ezen belül a lakásunk egyik nagyon fontos meghatározó eleme személyiségünknek. Fontos, hogy ezen a területen is kiteljesedjen az életünk.

...és végül, de nem utosó sorban

Körültekintőek vagyunk a tervezés folyamán figyelemmel kísérjuk a új anyagokat és megoldásokat, amiket összhangba hozunk az egyedi igényekkel.

VÉLEMÉNYEK

“Köszi a terveket, örülök neki, mert pont ilyet képzeltem el. Kitaláltad a gondolatom! Ha elkészíttetem, akkor végre megoldódig a körsógyűjteményem tárolása, ami számomra nagyon fontos volt. Az unokám sem éri el, de mégis láthatom. Alig várom, hogy elkészüljön!” Gyöngyi
“Drága Júlia nagyon-nagyon köszönöm! Ahogy nézem első ránézésre nincs kérdésem Igazán részletes dokumentáció:) nagyon sokat segít és az ötletek is nagyon szuperek! Edith”