Lakásberendezés családias hangulatú közös munkával a minőségi életért.
Otthon, ahova mindenkinek öröm megérkezni. Ez a Tudatos lakás berendezés.

Fontos szellemi kihívásnak érzem azt, hogy megtaláljam az egyes családok vagy emberek egyéniségéhez, életformájához legmegfelelőbb lakókörnyezetet.
Mindenki ismeri a saját életvitelét és lehetőségeit, tehát ebben profi. Én pedig hosszú évek óta figyelem az embereket és a környezetükhöz fűződő viszonyukat. Folyamatosan tanulom a témához kapcsolódó mesterséget és annak idején egyetemi keretek között is képeztem magamat. Így én a másik oldalról vagyok képzett.

Szóval, mint mindennek, ennek a témának kis két pólusa van, ahol nekem az a feladatom, hogy szinkronizáljam a két oldalt.
Miért ajánlom magamat?
– Nyitott vagyok az új dolgok iránt, legyen az a technika vívmánya, vagy divatirányzat, vagy emberi szokás vagy jelenség megfigyelése. Empátiás készségemnek és élettapasztalatomnak köszönhetően nagy hangsúlyt fektetek a feladat érzelmi oldalára is.
– Korunk fontos jelenségei befolyásolják gondolkodásmódomat. Ilyen a környezettudatosság, a természetközeli életvitel, és az emberek elidegenedése.
– Hiszek abban, hogy a környezetnek jelentős pozitív befolyása van az egyre gyakoribb mentális nehézségekre. Tehát az életterünk megfelelő kialakításával fokozhatjuk a saját és a családi életünk harmóniáját.
– Tanulmányaim (MOME) és élettapasztalatom következtében összefüggésekben, rendszerekben gondolkodom, tervezek, ezt nevezem tudatos lakásberendezésnek. A belső igények és a környezet adottságai között ok okozati összefüggés adja a döntéseim alapját. Úgy gondolom, hogy ez a harmonikus végeredmény alapja. Természetesen az alapok lefektetése után van helye a a hirtelen döntéseknek improvizációknak is, de ezek már mint a koncepció kiegészítése adják meg azt a pluszt, ami csak a miénk.
A blogomban a fenti szemléletben írtam a konkrét témákról.