kislakáspraktikusberendezése elengedhetetlen kelléle a világos suínek alkalmazása

Ha az alábbi kérdések napi rendszerességgel fölmerülnek bennetek az otthonotokkal kapcsolatban, akkor figyelmetekbe ajánlom az alábbi tervezési ajánlataimat!

sötét?

Télen-nyáron egyaránt fontosak a fényviszonyok körülöttünk. Akár egy hangulatos családi vacsorához , akár az otthoni munkánkhoz, biztosítanunk kell a megfelelő fényviszonyokat.

Unod?

Az elmúlt időszak megtanított minket arra, ha kevesebb esemény tagolja a mindennapjainkat, érdemes a lakókörnyezetünkön kis változtatásokkal segíteni ezen. Jól jöhet egy kis mozgalmasság!!

Zavar?

Lehet, hogy időnként ingerültebbek vagyunk egymással a kelleténél, mert nem tudunk kimozdulni, vagy társaságba menni. Ilyenkor jó, ha félre tudunk vonulni az otthonunkban, kicsit feltöltődni.

Zsúfolt?

Fontos a rendezett otthoni összkép. Ha időnk engedi, újra gondolhatjuk környezetünk egy-egy részletét.

Hova tegyem?

Tudom, hogy szokatlan megközelítés, de a tárolóbútorok méretének és helyének meghatározása jelentősen befolyásolja a lakásunk összképét.

Harmonikus?

Nehezen meghatározható, de mégis a legerőteljesebb hatású benyomás. Az összes előző szempont rendszer összessége, vagyis a legfontosab.

Rapid lakberendezés online

RAPID CSOMAG

Ha csak az alaprajzi elrendezésben akadtál el, mert a család összetétele megváltozott, ilyenkor érdemes igénybe venni egy szakember segítségét . Lehetnek nehézségek, de kellő hozzáértéssel ki lehet hozni a legtöbbet a helyzetből. Ilyenkor személyre szabottan állapodunk meg a díjazásról a ráfordított idő alapján. A további részleteket itt tudod megnézni.

ÖTLETELÉS CSOMAG

Ötletelés lakberendezési csomag a lakásod végső kialakításához szükséges. A részletek átgondolásával hamarabb válik otthonosabbá a lakókörnyezeted.Több szem többet lát alapon további lehetőségeket fedezünk fel! Vannak olyan információk, amiknek együtt könnyebben értelmezünk.

  

Lakókörnyezetünk megfelelő kialakításával javítani tudunk az életminőségünkön. Olyannyira, hogy nem is hinnénk!  Egy megfelelő színösszeállítású és arányú, beszélgető sarok bensőséges hangulatot tud teremteni, amibe örömmel foglal helyet és osztja meg a gondolatait  mindenki.

A célunk

Az általunk tervezett otthonokba öröm megérkezni. Akik benne laknak , azok jól érzik magukat és a saját életüket tudják élni benne.

A küldetésünk

Tudatossá tenni az emberekben illetve a családokban a a személyes igények megvalósítását a lakás berendezése kapcsán.

A fentarthatóságról

Előnyben részesítjük tervezéskor a természetes anyagokat és a körültekintő gondolkodásmóddal kerüljük a pazarlást.

Gontolataink az egészségről jólétről

Megfelelően kialakított otthonban tudjuk szolgálni az egészséges életünket. Ennek a célnak a hangulati elmei és a műszaki keretei egyaránt fontosak.

Személyes üzenetünk és filozófiánk

Épített környezetünk és ezen belül a lakásunk egyik nagyon fontos meghatározó eleme személyiségünknek. Fontos, hogy ezen a területen is kiteljesedjen az életünk.

...és végül, de nem utosó sorban

Körültekintőek vagyunk a tervezés folyamán figyelemmel kísérjuk a új anyagokat és megoldásokat, amiket összhangba hozunk az egyedi igényekkel.

A naprakész

KISS JÚLIA belsőépítész

Belsőépítészként igyekszem együttgondolkodni a megrendelőkkel és az ideális megoldáshoz eljutni a lakás kialakításában. Fontosnak tartom, hogy az egyéni igények figyelembe vételével személyre szabott legyen a végeredmény

Tanult szakmámon kívül gyakorló háziaszzony is vagyok. Ismerem a napi rutinok nehézségeit és azoknak a berendezésre vetített megoldásait. Tudom, hogy a harmonikus magánélet egyik oszlopa a tudatosan felépített lakókörnyezetünk.