RAPID CSOMAG 

Ha csak az alaprajzi elrendezésben akadtál el, mert a család összetétele megváltozott, érdemes szakember segítségét igéybe venni.Lehetnek nehézségek, de kellő hozzáértéssel ki lehet hozni a legtöbbet a helyzetből.

Ilyenkor személyre szabottan álapodunk meg a díjazásről a ráfordított idő alapján.

További részleteket itt tudod megnézni

KARANTÉN CSOMAG

Ha lakásban előforduló színek között rendet kéne tenni, egy-egy kiegészítő tárggyal az igény szerinti hangulatot megteremteni. Hangulatos körülmények között a legegyszerűbb napi rutin is rangos eseménnyé válik. Milyen sokszor gondoljuk, hogy ez csak egy álom, mert kicsi a hely, nem olyan a lámpa, és vajon milyen színű legyen a fal? Döntő jelentősége van az apró részleteknek is.

ÁTALKÍTÁSHOZ CSOMAG

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy gyarapszik a család, vagy iskolába megy, vagy épp kirepül a házból valamelyik gyermek, vagy otthoni munkát végez valaki a családban, vagy a régi keretek között egy új helyzetet kell megoldani.Érdemes szakemberhez fordulni mindegyik esetben, mert úgy közelebb kerülhetünk a tökéletes megoldáshoz.

KÖLTÖZÉSHEZ CSOMAG

Ha új lakásba költöztetek és hiányzik valami ahhoz,hogy otthonná  váljon a lakásotok. Komoly kihívás egy új helyzet berendezni. Egy külső szakértő szem sokat lendíthet a helyzeten. Külön szerencse, ha már a tervezés időszakában be lehet kapcsolódni a munkában, sokszor centiken múlik a jobb helykihasználás.

 
Beszélgető sarok. Világos natúr színű szőnyeg és kanapé, ami előtt egs gyönyörű fonott aljú aszta van.


Lakókörnyezetünk kialakítása jelentősen befolyásolja az életminőségünket. Olyannyira, hogy nem is hinnénk! Gondoljunk csak bele,hogy milyen fontos, hogy ha este munka után vonzó körülményekkel tudjuk “rávenni” a családtagjainkat, hogy megbeszéljük, elmeséljük a napi eseményeket és további közös terveket szőjünk. Egy jól megválasztott, jó színösszállítású, megfelelő arányú, megvilágítású beszélgető sarok bensőséges hangulatot tud teremteni, amibe örömmel foglal helyet mindenki.