Az otthoni rend 5 titka

A titok nyitja a cikksorozatban

A cikksorozat életünk láthatatlan  területéről, a szekrényeink, polcaink, fiókjaink titkos életéről szól. Fontos, mert működése szolgálja mindennapjainkat, megjelenése meghatározza a  hangulatunkat és formálja a stílusunkat.

A titokról röviden

A tárolás módjai

A tárgyaink és azok tárolási módja meghatároznak minket. 

Tükröződik benne az életünk, a szükségleteinkkel és a lehetőségeinkkel együtt.

A végeredmény pedig visszaköszön a lakásunk stílusában.

A tárolás fajtái az, amit az elhelyzendő tárgyak természete határoz meg. Ez mindig izgatta a bútorkészítőket, ebből adódik a tárolóbútorok sokfélesége. Kezdve az íróasztalok titokfiókjától egészen a ruhafogasig.

Az elhelyezendő tárgyak ideális tárolását, a ruhaneműk és a berendezések mérete és használatának gyakorisága határozza meg.

Környezetünk elrendezését rengeteg apró döntés együttese határozza meg. Az apró döntések a gondolkodásmódunk eredményei, ami az életfilozófiánkat tükrözi.

Az emberek és a családok egyéniségüknek és kultúrájuknak megfelelő módon tárolják a holmijaikat, ami jelentősen befolyásolja a környezetük stílusát.

Különböző szokások keretei között tartották és tartjuk manapság is kordában a környezetünk rendjét.Tanulságos és olykor megmosolyogtató összeállítás lesz a hírlevél tartalma.

Olvasói vélemény

fjfnfgjgfSzerencsénk van, ha nagy ablakaink vannak szép kilátással, mert egyrészt a világosság ellensúlyozza a szűk hatást, másrészt a látvány gazdagsága javítja a közérzetünket. Persze ha nem adottak az ideális körülmények, akkor mi is ültethetünk kedvünkre megfelelő növényzetet az ablakunk alá, de ha ennek akadálya lenne,


Igyekszem együtt gondolkodni a megrendelőkkel és eljutni az ideális megoldáshoz a lakások kialakításában.
Kiss Júlia
Belsőépítész designer
(2 munkanapon belül munkaidőban visszahívlak)
Néhány gondolat a megoldandó feladatról.