You are currently viewing Gyűlnek a kérdőívre adott válaszok!

Gyűlnek a kérdőívre adott válaszok!

Úgy érzed, hogy többet lehetne kihozni az adottságaidból?

Ez a legösszetetteb kérdés a kérdőívben szerepeltek közül. A jó hír pedig az, hogy a belsőépítészet egy mesterség is, amelynek bőséges az eszköztára. Addig is amíg komolyabban kidolgozom a témával foglalkozó  online letölthető” termékemet” figyelmedbe szeretném ajánlani egy hasonló témával foglalkozó videómat.

Változatosság a lakásban
Kislakás nappalija

Ha kicsi a lakásod és az jelent kihívást?

A fenti kérdéshez hasonlóan, ez is nehéz kérdés, de a jó hír itt is aktuális! Nem annyira összetett a feladat, hanem inkább kérlelhetetlen. A témával rokon videót már készítettem korábban, amit itt ajánlok, és egyben felhívom a figyelmedet arra, hogy tovább boncolgatom a témát , így biztosítalak arról, hogy az online anyagomban további eszközök fognak szerepelni a probléma enyhítésére.

Ha a saját stílusodra szeretnél rátalálni?

Az eddigi harmadik helyezettet is bemutatom. Ez a kérdés túlmutat egy szakma határain. Természetesen mindegyik kérdés igaz ez a megállapítás, csak azért itt említem, mert itt a legszemléletesebb a kapcsolat. Ez egy aprólékos önismereti folyamat. 

Falusi stílusú konyha

KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET !

Viszonzásul, két sorsolással kiválasztott részvevőnek megoldom a lakása egy helyiségének alaprajzi, vagy színválasztási, vagy dekorációs problémáját. Az ajánlatot a Július1 és július 8. között kitöltött kérdőívek beküldői közül sorsoljuk ki.

Itt a kérdőív, ha még nem talákoztál volna vele!

Please follow and like us: